Svenska & ekologiska produkter
Säker & trygg e-handel
Fri frakt över 300 kr & betalning via Klarna

Äntligen…

… vågar vi påstå att många säger. Efter mer än 10 år på SPA, SPA-resorts och wellness-centers så är det äntligen dags att göra vår ekologiska naturkosmetik mer tillgänglig.

Efter många år ha funnits som behandlingsprodukter på SPA, duschprodukter på Resorts, Wellness-centers och utvalda hotell öppnar vi upp för en större tillgänglighet. Under årens lopp har många av gästerna som kommit i kontakt med våra produkter hört av sig till oss och undrat vart de kan få tag i dem och denna efterfrågan har ökat hela tiden.

Vi har nu lyssnat och öppnar upp en helt ny webbutik där hela vårt sortiment finns tillgängligt. I vår webbutik kan du även läsa mer om oss, vår historia, våra produkter samt inte minst fakta kring vad de innehåller.

Vegan line

Denna serien består av en mängd olika produkter från topp till tå. Allt är vegan samt ekologiskt och naturligt. Du hittar allt från duschprodukter till SPA-produkter till ditt hemma-SPA. Du har säker redan träffat på dessa produkter på SPA-resorts och utvalda hotell där de är mycket uppskattade.

Nordic Conciousness

Denna serie är certifierad svanen. Den är från början speciellt framtagen för hotell som vill erbjuda sina gäster riktigt bra produkter, certifierade svanen och närproducerade. Produkterna är lämpliga för dig som är allergisk eller känslig för örter, träd och dofter.

Välkommen till vår värld av naturkosmetik

Vi har funnits på marknaden sedan 2007. En spännande resa som tog sin start redan 2005 med produktutveckling och kreativt teamwork av grundarna Tina & Peter. Produkterna har sedan dess funnits på SPA, hotell och wellnesscenter. Både i Sverige och andra länder.

Produktutvecklingen har alltid inspirerats utifrån långa vandringar i Skandinaviens vildmark liksom resor i andra kulturer. Den kraft naturen ger och insikten om hur oförstörd och ren Skandinaviens natur är driver oss ytterligare i vårt arbete att skapa produkter som är bra för dig, mig och framtida generationer.

Våra skonsamma, miljösmarta och ekologiska produkter är mycket uppskattade och efterfrågan ökar hela tiden. Vi använder bara återvunnen plast till våra förpackningar, vi utvecklar produkter med många funktioner, lämpliga att kombinera som passar till dig oavsett om du är kvinna eller man.

År 2019 är det så dags efter många års stor efterfrågan från alla er som har upptäckt våra produkter vid er hotellvistelse, ert besök på SPA, tränat eller varit på yoga. Vi erbjuder från och med nu alla våra produkter via vår webbshop.

Vår vision är att bidra till klokare konsumtion, renare miljö, god hälsa och omtanke om varandra. Äkta ekologisk hår- och hudvård som är bra både för din hälsa och vår gemensamma miljö. Naturkosmetik med ursprung direkt ur naturens läkande kraft. För att må bra måste vi alla ta ett ansvar… För oss själva, för vår miljö och för varandra.

Välkommen att dela vår vision Tina & Peter