Svenska & ekologiska produkter
Säker & trygg e-handel
Fri frakt över 300 kr & betalning via Klarna

Historien om DHARMAZONE

Vi har funnits på SPA och SPAhotell sedan 2007. En spännande resa som tog sin start redan 2005 med produktutveckling och kreativt teamwork av grundarna Tina & Peter. Produkterna har sedan dess funnits på SPA, hotell och wellnesscenter. Både i Sverige och andra länder.

Produktutvecklingen har alltid inspirerats utifrån långa vandringar i Skandinaviens vildmark liksom resor i andra kulturer. Den kraft naturen ger och insikten om hur oförstörd och ren Skandinaviens natur är driver oss ytterligare i vårt arbete att skapa produkter som är bra för dig, mig och framtida generationer.

Våra skonsamma, miljösmarta och ekologiska produkter är mycket uppskattade och efterfrågan ökar hela tiden. Vi använder bara återvunnen plast till våra förpackningar, vi utvecklar produkter med många funktioner, lämpliga att kombinera som passar till dig oavsett om du är kvinna eller man.

År 2019 är det så dags efter många års stor efterfrågan från alla er som har upptäckt våra produkter vid er hotellvistelse, ert besök på SPA, tränat eller varit på yoga. Vi erbjuder från och med nu alla våra produkter via vår webbshop.

Vår vision är att bidra till klokare konsumtion, renare miljö, god hälsa och omtanke om varandra. Äkta ekologisk hår- och hudvård som är bra både för din hälsa och vår gemensamma miljö. Naturkosmetik med ursprung direkt ur naturens läkande kraft. För att må bra måste vi alla ta ett ansvar… För oss själva, för vår miljö och för varandra.

Välkommen att dela vår vision Tina & Peter

Svenska hjorton – DharmaZone

Återförsäljare, Hotell & Wellnesscenter

Vill du bli en av oss?

Behöver du beställa så gå vidare här. Beställ produkter.

Vill du erbjuda dina gäster riktigt bra produkter när de besöker ditt SPA, har tränat eller när de övernattar på ditt hotell? Eller du kanske vill sälja våra produkter i din webbshop eller i din butik?

Vi har produkterna som ger det extra mervärdet och gör kunden glad och att gästen känner sig utvald. Fyll i vårt kontakt formulär så kommer vi tillbaka till dig inom kort.

Kontakta oss
Svenska blåbär – DharmaZone

DHARMAZONE & Hållbarhet = Sant

Miljö och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat

När du använder våra produkter bidrar du till en minskad miljöbelastning. Vi arbetar ständigt med att skona vår miljö på bästa sätt. Vi väljer att använda enbart återvunnen plast som du i din tur kan återvinna en gång till. Skulle någon av våra tuber av någon anledning hamna i naturen har vi som en säkerhetsåtgärd tillsatt bioenzym som gör att plasten snabbt kan brytas ner.

Läs mer om vårt miljöarbete

Distributör

Vill du representera vårt varumärke i andra länder

Är du intresserad av att utöka med högkvalitativ naturkosmetik i din befintliga produktportfölj? Våra produkter är alla tillverkade i Skandinavien av de finaste råvaror och rent källvatten från den Skandinaviska vildmarken. Fyll i vårt kontaktformulär och vi hör av oss inom kort.

Kontakta oss